У «Борисполі» чоловік намагався пронести в трусах діамантів на 2 мільйони

У «Борисполі» чоловік намагався пронести в трусах діамантів на 2 мільйони

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники виявили в аеропорту "Бориспіль" в одного із пасажирів діаманти на 2 мільйони гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Ввечері 1 липня ваеропорту під час оформлення рейсу «Стамбул - Київ» прикордонники спільно зі співробітниками СБУ і працівниками Київської митниці провели огляд багажу та ручної поклажі одного з пасажирів рейсу.

"В речах 36-річного громадянина України правоохоронці виявили 9 каблучок з білого золота, оздоблених діамантами, один діамант жовтого кольору з сертифікатом HRD та 6 паперових згортків з діамантами різних розмірів та ваги", - ідеться у повідомленні.

За результатами огляду складений протокол про порушення митних правил за статтею 471 Митного кодексу України.

Читайте також: Київські митники перехопили понад 60 американських діамантів

Попередня вартість виявлених діамантів сягає 2 млн грн.

Як повідомила Державна митна служба України в Телеграмі, пасажир для проходження митного контролю скористався спрощеною системою «зелений коридор».

На запитання співробітників митниці щодо наявності в нього товарів, які підлягають декларуванню, він надав заперечну відповідь і сказав, що має лише особисті речі.

Читайте також: У Гонконгу виявили контрабандних діамантів на $3 мільйони

Поліетиленовий пакетик з дев’ятьма каблучками з білого металу зі вставками з прозорого каміння та один діамант в конверті з сертифікатом виробника, були виявлені під час перевірки ручної поклажі пасажира, серед його особистих речей.

"Після цього чоловікові нічого не залишалося, як видати ще один поліетиленовий пакетик, в якому знаходилися шість пакуночків з прозорим безбарвним камінням. Все це він переміщував у спідній білизні, яка була одягнена на ньому", - зазначили у Держмитслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, 20 червня прикордонники в аеропорту "Борисполь" виявили в іноземця діаманти на 1 мільйон гривень.

Фото: nicpravda.com.ua, ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-