У центрі Києва в неділю пройдуть антитерористичні навчання

У центрі Києва в неділю пройдуть антитерористичні навчання

Укрінформ
У центрі Києва 4 липня відбудуться антитерористичні навчання, можливе обмеження руху транспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіційний портал Києва з посиланням на ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

Навчання проведе Антитерористичний центр при ГУ СБУ у м. Києві та Київській області спільно з Посольством Держави Ізраїль в Україні за організаційної підтримки Штабу АТЦ СБУ.

Тренування пройдуть у Печерському районі на базі Хоральної синагоги Бродського за участю підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади.

СБУ закликає киян і гостей столиці зберігати спокій, із розумінням ставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

Читайте також: СБУ ловила «диверсантів» у військовій частині на Миколаївщині

Громадян також просять дотримуватися правил особистої безпеки та у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номером «гарячої лінії» ГУ СБУ у м. Києві та Київській області: (044) 253-06-71 або телефонувати 102.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-