У КМДА заявляють про звільнення всіх працівників Комунальної служби перевезень

У КМДА заявляють про звільнення всіх працівників Комунальної служби перевезень

Укрінформ
Столична влада звільнила керівника Комунальної служби перевезень, а також усіх її працівників.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник голови КМДА Костянтин Усов, передає Укрінформ.

"Оперативно виданим розпорядженням мера Києва Віталія Кличка через втрату довіри звільнено керівника Комунальної служби перевезень Сергія Савтиря. Всіх без винятку працівників КСП повідомлено про звільнення у зв‘язку з реорганізацією структури підприємства", - написав він.

За словами посадовця, звільнені працівники мають два місяці на пошук роботи.

"Є всі підстави вважати, що команда КСП довго працювала в інтересах окремої групи перевізників, а не киян", - зазначив Усов.

Читайте також: У столиці 22 «маршрутчиків» не допустили до конкурсу перевізників

Заступник голови КМДА нагадав, що протягом 2020 року служба провела 224 позапланові перевірки за скаргами та зверненнями громадян і організацій, і при цьому було розірвано лише два договори з перевізниками. На його думку, такий низький показник реагування свідчить про те, що окремі працівники служби могли отримувати неправомірну вигоду.

Усов повідомив, що ініціює позапланову аудиторську перевірку підприємства. Вона проаналізує фінансово-економічну діяльність служби за останні роки, законність рішень керівництва та виданих наказів.

Читайте також: Київ посилює вимоги до перевізників - тепер з англійською, кондиціонерами та без шансону

Заступник голови КМДА також нагадав про ситуацію, коли невідомі особи намагалися зірвати конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах за новими стандартами, оскільки місто не допустило до нього дві третини учасників.

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня у Києві відбувся конкурс на визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування - незважаючи на спроби фізичного зриву.

Фото: Костянтин Усов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-