У Кличка розповіли, навіщо ДФС вчетверте нагрянула до Київпастрансу

У Кличка розповіли, навіщо ДФС вчетверте нагрянула до Київпастрансу

Укрінформ
Правоохоронці вчетверте приходили до структурного підрозділу «Київпастрансу» по ті документи, які вже були надані на першу вимогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на «Київпастранс».

«22 червня співробітники ДФС та прокуратури провели обшуки в Дирекції з будівництва та утримання об’єктів транспорту та допоміжної інфраструктури комунального підприємства «Київпастранс». Процесуальні дії вчинялись у межах провадження, за яким правоохоронці місяць тому вже проводили обшуки. Тоді службовці приходили за документами, які до того неодноразово надавались на першу вимогу відповідних органів», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кличко розповів, скільки Київ витрачає на компенсацію проїзду пільговиків

У комунальному підприємстві нагадали, що вперше запит від ДФС було отримано 26 січня. У відповідь 4 лютого документи були надані. Вдруге, 16 квітня, Шевченківський райсуд постановив надати ці ж документи. 5 травня підприємство вимогу задовольнило. А 13 травня по ці ж документи працівники ДФС та прокуратури приходили до дирекції «Київпастрансу».

Зазначається, що 22 червня правоохоронці не приходили до дирекції «Київпастранс».

У підприємстві наголосили, що керівництво Київпастрансу також неодноразово за цим провадженням давало свідчення.

Як повідомляв Укрінформ, Державна фіскальна служба 22 червня провела обшуки в «Київпастранс» за фактами ухилення від сплати податків та привласнення бюджетних коштів.

Фото: ДФС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-