Цього тижня столичний центр вакцинації працюватиме чотири дні

Цього тижня столичний центр вакцинації працюватиме чотири дні

Укрінформ
Запис на щеплення 24-27 червня у Центрі вакцинації проти COVID-19 уже доступний у сервісі Helsi.me.

Як передає Укрінформ, про це заявила директорка Департаменту охорони здоров’я м. Києва Валентина Гінзбург, повідомляє пресслужба КМДА.

"Цього тижня щеплення від COVID-19 в Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, для зареєстрованих на вакцинацію у додатку «Дія» будуть проводитися протягом 4 днів – у четвер, п’ятницю, суботу та неділю, з 24 до 27 червня", - повідомила вона.

Гінзбург закликала містян записатися на щеплення проти COVID-19, скориставшись сервісом helsi.me та обравши вільний і максимально зручний для себе день та час.

«Підтвердження запису буде надіслано у смс. Його потрібно показати при вході до пункту вакцинації разом із попередньо зареєстрованою заявкою на щеплення у додатку «Дія». Також необхідно взяти паспорт та ідентифікаційний код», – пояснила Гінзбург.

Зокрема, СЕО сервісу Helsi.me Євген Донець розповів, що дані про проведену вакцинацію відображаються в безкоштовному додатку Helsi, а також в електронному кабінеті користувача на сайті. Повідомлення про необхідність отримання наступної дози вакцини також прийде в додаток. Його можна завантажити безкоштовно у AppStore та Google Play.

«Раджу мешканцям столиці скористатися можливістю попереднього запису, прийти чітко на визначений час та швидко і без очікування щепитися. Будь ласка, за можливості не випробовуйте себе у «живій черзі» – спека, яку нам обіцяють синоптики у найближчі дні, може нашкодити здоров’ю тих, хто вирішить провести багато часу під сонцем. А ще нагадую про те, що дуже бажано мати декларацію з лікарем. У цьому випадку процес вакцинації проходить набагато швидше», – підсумувала Гінзбург.

Читайте також: Люди, які перехворіли на COVID-19, мають отримати дві дози вакцини – МОЗ

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня у Центрі вакцинації проти COVID-19 вакцинували понад 4600 осіб. Загалом же за тиждень у столиці вакцинували 56 493 містян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-