На столичних кладовищах розпочинається підготовка до проведення поминальних днів

На столичних кладовищах розпочинається підготовка до проведення поминальних днів

Укрінформ
У Києві на кладовищах розпочинається підготовка до проведення поминальних днів із 9 до 12 травня 2021 року.

Як передає Укрінформ, відповідний план заходів із підготовки затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації №688, передає Офіційний портал Києва.

Згідно із розпорядженням, поминальні дні відбуватимуться на кладовищах за таким графіком: 9 травня – на Пирогівському, Корчуватському, Мишоловському, Чапаєвському, Північному, Лісовому, Пуща-Водицькому, Меморіалі на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави, Південному, Святошинському, Братському, Михайлівському, Солом’янському, Совському, Шулявському, Військовому, Старообрядному, на кладовищі Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника.

Читайте також: У ПЦУ пояснили, чому католицький Великдень цього року на місяць раніше

Вже 10 травня – на Дарницькому, Позняківському, Бортничанському, Вигурівському, Троєщинському, Звіринецькому, Куренівському, Жулянському, Біличанському; 11 травня – на Байковому, СКП «Київський крематорій», Биківнянському;12 травня – на Міському.

Департаменту житлово-комунальної інфраструктури доручено подбати про облаштування та приведення до належного санітарного стану комунальних кладовищ.

Нагадаємо: минулого року через карантинні заходи, пов'язані із пандемією коронавірусу, всі міські та районні кладовища Києва під час поминальних днів були зачинені для відвідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-