У Кличка назвали умови закриття роботи громадського транспорту

У Кличка назвали умови закриття роботи громадського транспорту

Укрінформ
Черги до громадського транспорту в Києві, які виникли після запровадження жорстких карантинних обмежень, зникнуть, якщо всі некритичні підприємства перейдуть на дистанційну форму роботи.

Про це заявив у коментарі Радіо Свобода перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає Укрінформ.

«Таких черг не може не бути, коли не виконуються карантинні обмеження в місті в цілому. Я говорю про те, що всі працівники некритичних підприємств мають бути переведені на дистанційну форму роботи. Доки цього зроблено не буде – такі черги будуть», – сказав Поворозник.

На його думку, у разі недотримання карантинних обмежень, не виключено ухвалення рішення про закриття роботи громадського транспорту.

«Бачення тільки одне, що підприємства перейдуть на дистанційну форму роботи, зникнуть черги в транспорті, зникне зараження в транспорті і зміниться економічна ситуація в місті в цілому. Є інший розвиток подій: не перейдуть на дистанційну форму, не будуть виконувати карантинні обмеження – буде збільшення захворюваності. Тоді, на жаль, доведеться ухвалювати рішення про повне закриття міста, в тому числі і громадського транспорту», – зазначив Поворозник.

Читайте також: У Києві можуть зупинити маршрутки до 9 квітня

Як повідомлялось, у зв’язку із погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці комісія із надзвичайних ситуацій міста Києва 18 березня ухвалила рішення про запровадження суворих карантинних обмежень з 20 березня до 9 квітня. Громадський транспорт у столиці під час посиленого карантину працює, але з урахуванням карантинних правил та обмежень. Зокрема, дозволено перевезення пасажирів в кількості більшій ніж 50% місць для сидіння. У багатьох районах столиці, зокрема, на спальних масивах, у години пік виникли черги на громадський транспорт. Деякі пасажири навіть перекривали рух транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-