На виборах ректора університету Шевченка перемагає професор Бугров

На виборах ректора університету Шевченка перемагає професор Бугров

Укрінформ
Кандидат філософських наук і професор Володимир Бугров, за попередніми даними, переміг на виборах ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Про це представники студентського парламенту вишу повідомили на офіційному каналі в Телеграмі.

"Володимир Бугров переміг на виборах ректора університету з результатами 74,31% від явки виборців", – йдеться в повідомленні.

Офіційні дані будуть опубліковані згодом.

Читайте також: В університеті Шевченка - другий тур виборів ректора

Як повідомляв Укрінформ, другий тур – це черговий етап виборів ректора КНУ. Перші вибори відбулися 25 листопада 2020 року. У першому турі жоден із десяти кандидатів не набрав необхідної кількості голосів. У другий тур 4 грудня пройшли проректор з науково-педагогічної роботи КНУ Володимир Бугров та директор науково-навчального інституту «Інституту геології» КНУ Сергій Вижва. Оскільки жоден із цих кандидатів не набрав понад 50%, було вирішено провести нові вибори.

У першому турі нових виборів, який відбувся 17 березня, за крісло ректора змагалися шість кандидатів. Серед них – доктор психологічних наук, професор Сергій Болтівець, кандидат філософських наук, професор Володимир Бугров, доктор геологічних наук, професор Сергій Вижва, доктор історичних наук, професор Володимир Литвин, а також доктор економічних наук, професор Олександр Рожко та доктор соціологічних наук, доцент Ірина Чудовська. У другий тур пройшли кандидат філософських наук, професор Володимир Бугров (44,04%) та доктор економічних наук, професор Олександр Рожко (15,2%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-