Рішення про роботу транспорту у «червоному» Києві ухвалять 22 березня

Рішення про роботу транспорту у «червоному» Києві ухвалять 22 березня

Укрінформ
Громадський транспорт у столиці під час посиленого карантину має працювати, але з урахуванням карантинних правил та обмежень.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Фейсбуці за підсумками засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС, за результатами якого Київ віднесли до червоної зони обмежень з 00:00 23 березня 2021 року, передає Укрінформ.

"Позиція міста у цьому питанні чітка - громадський транспорт має працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Зупинка транспорту призведе до колапсу в місті", - написав Поворозник.

Читайте також: Київ та Одещина перейдуть у «червону» зону з 23 березня

За його словами, остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня.

Як повідомляв Укрінформ, у зв’язку із погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у столиці комісія із надзвичайних ситуацій міста Києва 18 березня ухвалила рішення про запровадження суворих карантинних обмежень з 20 березня до 9 квітня.

Раніше МОЗ оприлюднило дані, відповідно до яких у червоній зоні опинилися вже шість регіонів - Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Одеська, Чернівецька області, а також Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-