У будинку на столичній Троєщині пожежники виявили тіло з ножовими пораненнями

У будинку на столичній Троєщині пожежники виявили тіло з ножовими пораненнями

Фото
Укрінформ
Під час гасіння пожежі у житловому будинку в Деснянському районі Києва виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуку повідомляє ГУ ДСНС у Києві.

«3 січня о 20:32 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на просп. Маяковського 1В, що у Деснянському районі столиці. На місце події негайно прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю, бійці встановили, що займання сталося у квартирі на 12-му поверсі 24-поверхового житлового будинку», - йдеться у повідомленні.

У гасінні вогню було задіяно 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також 25 співробітників особового складу. О 20:55 пожежу було локалізовано та о 21:14 - ліквідовано.

Як зазначається, у квартирі, де сталася пожежа, виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями. Причини його загибелі та обставини пожежі з'ясовують правоохоронні органи.

Читайте також: В оселях українців торік сталося понад 30 тисяч пожеж - ДСНС

«Під час ліквідації цієї пожежі вогнеборці черговий раз зіштовхнулися з проблемою запаркованого двору автівками. Рятувальникам, аби встановити автодрабину, довелося чекати, коли мешканці заберуть свої автомобілі, а правоохоронцям - застосовувати евакуатор», - указують у ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-