В оселях українців торік сталося понад 30 тисяч пожеж - ДСНС

В оселях українців торік сталося понад 30 тисяч пожеж - ДСНС

Укрінформ
Протягом минулого року в житловому секторі України сталося понад 30 тисяч пожеж.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ДСНС.

"У 2020 році в житловому секторі країни сталося понад 30 тисяч пожеж. З приходом зими кількість займань у побуті стрімко зростає, адже громадяни обігрівають свої оселі електроприладами, камінами, печами, при цьому, часто не дотримуються правил пожежної безпеки. Щоб запобігти трагічним подіям та загибелі людей на пожежах, рятувальники, напередодні святкових вихідних, здійснювали активну профілактичну роботу в приватному секторі на території всієї країни", - йдеться у повідомленні.

ДСНС закликає українців бути обережними: не палити у ліжку; слідкувати за справністю електромережі, не допускати її надмірного навантаження; виходячи з приміщень, не залишати увімкненими телевізори, праски тощо; не залишати дітей без нагляду та не дозволяти їм гратися сірниками; використовувати пічне опалення та прилади для обігріву, дотримуючись правил пожежної безпеки.

Читайте також: У Миколаєві через запуск салютів сталася пожежа у багатоповерхівці

Також фахівці служби порятунку закликають бути обережними у поводженні з новорічною атрибутикою – електричними гірляндами, свічками, бенгальськими вогнями та піротехнічними виробами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-