Поліція скерувала справу

Поліція скерувала справу "мінера" столичного метро до суду

Укрінформ
Поліція Києва завершила досудове розслідування та скерувала до суду матеріали кримінальної справи на 26-річного правопорушника, який влітку "замінував" станцію метро "Вокзальна".

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Нацполіції.

"На даний час досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані до суду. За скоєне зловмиснику загрожує від двох до шести років позбавлення волі", - прокоментували в Нацполіції.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Суд відправив за ґрати «мінера», який зірвав понад сотню засідань в Оболонському райсуді

Нагадаємо: подія трапилась влітку цього року. Невідомий чоловік зателефонував на спецлінію 102 та повідомив про закладену вибухівку на станції метро "Вокзальна". На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. Після проведення перевірки об’єкту, правоохоронці не виявили жодних підозрілих предметів чи вибухонебезпечних речовин.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зізнався у скоєному та пояснив, що мав на меті тимчасово заблокувати роботу підземки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-