Прорвана труба утворила провал на Грушевського

Прорвана труба утворила провал на Грушевського

Фото
Укрінформ
Чергова аварія на інженерних мережах ПрАТ "АК"Київводоканал" призвела до пошкодження дорожнього покриття на вул. Михайла Грушевського (ріг вул. Шовковична).

Про це повідомили у пресслужбі Київавтодору.

"У ході чергового огляду вулично-дорожньої мережі району працівниками КП «ШЕУ Печерського району» комунальної корпорації «Київавтодор» було виявлено руйнування дорожнього покриття, що виникло по причині прориву трубопроводу під проїжджою частиною вул. Михайла Грушевського, 20. В результаті аварії на інженерних мережах на проїжджій частині утворився провал асфальтобетонного покриття", - йдеться у повідомленні.

Наразі балансоутримувач інженерних мереж поінформований, та плануються ремонтні роботи з ліквідації такої ситуації.

Читайте також: Блекаут у Києві: аварію на ТЕЦ-5 усунули за 20 хвилин

"На жаль, цей випадок є не винятком, а прикрою практикою, адже не минає і дня, щоб у тому чи іншому районі міста через зношеність інженерних мереж не відбулася аварія і, як наслідок, чергова руйнація покриття проїжджої частини або тротуару", - зазначили у Київавтодорі.

Як повідомлялося, 1 квітня 2019 року в Києві на проїжджій частині стався обвал дороги завглибшки близько 3 метрів на Деміївській площі, внаслідок чого мікроавтобус Volkswagen провалився під землю під час руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-