У Києві пасажир підстрелив таксиста

У Києві пасажир підстрелив таксиста

Фото
Укрінформ
На вулиці Вишгородській у Києві між пасажиром і водієм таксі стався конфлікт зі стріляниною. Внаслідок інциденту таксист зазнав поранення.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

За словами таксиста, він привіз пасажира за адресою, але той не заплатив повну суму, жбурнув у нього абрикоси та вдарив ногою дверцята машини. Водій вийшов до пасажира, який почав стріляти.

У Києві пасажир підстрелив таксиста/Фото: Киев Оперативный

"Одна куля влучила під лопатку. Попри поранення, таксист зміг затримати нападника, а також викликати патрульну поліцію, співробітникам якої й передав чоловіка. Таксиста госпіталізували, на місці події працюють правоохоронці", - зазначається у повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції Києва.

Читайте також: У Херсоні затримали стрільця, який поранив підлітка

На місці події правоохоронці встановили, що водій таксі підвозив чоловіка на вулицю Вишгородську. Під час руху пасажир у стані алкогольного сп’яніння почав ображати водія. Коли він зупинив авто на адресі призначення, зловмисник спочатку відмовився сплатити всю суму, а потім влаштував конфлікт, під час якого дістав зброю та здійснив кілька пострілів в опонента.

Водія госпіталізовано. 41–річного чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, зброю, з якої здійснено постріли, вилучили для проведення відповідних експертиз.

Фото: Киев Оперативный

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-