Поліція взялася за справу про

Поліція взялася за справу про "замурований" ресторан Тищенка

Укрінформ
Правоохоронці столиці встановлюють обставини інциденту із блокуванням входу до ресторану "Велюр" народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка.

Про це інформує пресслужба поліції Києва.

"Сьогодні у мережі інтернет з’явилася інформація про те, що група осіб заблокувала вхід у ресторан на вулиці Льва Толстого. Дана подія зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Голосіївського управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу, після чого буде надана правова кваліфікація події.

Як повідомлялося, у середу, 29 квітня, лідер Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко разом з однопартійцями заклали бетонними блоками вхід до ресторану, пов'язаного з депутатом Тищенком, і розписали вікна закладу.

Цю акцію Олег Ляшко влаштував після того, як журналісти "Bihus info" з'ясували, що під час карантину ресторан "Велюр" відвідують політики і бізнесмени. Своєю чергою Тищенко спростував інформацію про роботу ресторану для відвідувачів. За його словами, там проходять лише "особисті зустрічі", а гості не їдять.

Читайте також: "Карантин так карантин": ексдепутат Ляшко замурував вхід до ресторану Тищенка

Після журналістського розслідування програми "Bihus info" столичні поліцейські перевірили ресторан щодо роботи у період карантину.

За словами співробітника Голосіївського управління поліції Андрія Вернігора, у закладі відвідувачів не було, лише кілька працівників. Поліцейські роз’яснили адміністратору ресторану законодавчі норми про дотримання карантину та відповідальність за його порушеня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-