Фонд держмайна навесні виставить на продаж столичний готель

Фонд держмайна навесні виставить на продаж столичний готель

Відео
Укрінформ
Фонд державного майна навесні 2020 року виставить на продаж на аукціоні столичний готель «Дніпро» за стартовою ціною у 10 млн дол.

Про це повідомляє пресслужба ФДМУ у Facebook.

"У цьому році ми плануємо завершити процедури приватизації по п’яти великих об’єктах, але вже навесні цього року буде виставлений на аукціон готель «Дніпро». Він розташований в самісінькому центрі Києва, а його стартова ціна складе 10 мільйонів доларів", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні в управлінні Фонду держмайна перебувають 23 об'єкти великої приватизації. Процедура їхньої передачі приватному інвестору, відповідно до Закону України про приватизацію, займає орієнтовно 9-11 місяців: вибір інвестиційного радника, потім - проведення аудиту, після цього - маркетування, і проведення самого аукціону.

Читайте також: Фонд держмайна торік поповнив бюджет на 2,7 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, Фонд держмайна протягом 2019 року забезпечив майже 2,7 млрд грн надходжень до державного бюджету України.

У газеті Фонду державного майна України "Відомості приватизації" 15 січня 2020 року оприлюднено перелік об’єктів великої приватизації на 2020 рік, серед яких - Одеський припортовий завод і Центренерго.

Фонд державного майна 18 лютого 2020 року продав на аукціоні гірський оздоровчий комплекс «Прикарпаття», який перебував на балансі Національного банку, за 17,3 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-