Біля затопленого Ocean Plaza поремонтували трубу й відновили рух

Біля затопленого Ocean Plaza поремонтували трубу й відновили рух

Укрінформ
У Голосіївському районі Києва, де внаслідок прориву тепломережі гаряча вода підмила асфальтове покриття та затопила ТЦ Ocean Plaza, відремонтували трубу та відновили транспортний рух.

Про це повідомили в КМДА.

"На вулиці Антоновича відновили асфальтне покриття. Комунальна корпорація "Київавтодор" залучила до робіт 18 одиниць техніки та 23 робітника. Транспортний рух вулицею відновлений", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 13 січня у Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича внаслідок прориву тепломережі гаряча вода залила проїжджу частину вулиці, підтопила перший поверх і підвальне приміщення ТРЦ "Ocean Plaza".

Рух транспорту вулицею Антоновича було перекрито.

До лікарень звернулося 11 потерпілих з опіками, з яких п'ятеро були госпіталізовані.

Читайте також: Прорив біля Ocean Plaza: у Кличка створили комісію щодо компенсацій постраждалим

Прокуратура Києва відкрила провадження з попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проєктування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримуватися таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-