У Києві завершили ремонт на місці прориву труби біля Ocean Plaza

У Києві завершили ремонт на місці прориву труби біля Ocean Plaza

Фото
Укрінформ
Аварійні бригади Київтеплоенерго сьогодні вранці завершили ремонтні роботи на місці пошкодження магістрального трубопроводу поблизу торгівельно-розважального центру Ocean Plaza.

Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

"О 4:15 ранку Київтеплоенерго завершило ліквідацію пошкодження трубопроводу біля ТРЦ Ocean Plaza", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що з моменту виявления пошкодження ввечері 13 січня три бригади Київтеплоенерго працювали цілобово.

"Було здійснено розриття місця пошкодження, демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконано роботи з гідроізоляції та укрупнення вузлів трубопроводів, замінено усю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23м на проїжджій частині", - уточнили у компанії.

Зазначається, що прорив теплопроводу з витоком теплоносія на проїжджу частину стався через зношеність мережі. Трубопровід діаметром 1000 мм було прокладено в 1987 році. Він обслуговує близько 3 тис. будівель.

За інформацією Київтеплоенерго, відразу ж після виявлення пошкодження клієнтів було перепідключено до іншого теплоджерела – СТ-1. Вже завершено заповнення системи теплоносієм та переключення клієнтів на постійне джерело живлення ТЕЦ-5.

Читайте також: Біля Ocean Plaza замінили половину пошкодженої ділянки трубопроводу

Одночасно розпочнуться роботи з відновлення асфальтного покриття Голосіївським ШЕУ.

Як повідомлялося, 13 січня у Голосіївському районі Києва по вул. Антоновича внаслідок прориву тепломережі гаряча вода залила проїжджу частину вулиці, підтопила перший поверх і підвальне приміщення ТРЦ "Ocean Plaza".

Рух транспорту вулицею Антоновича було перекрито.

До лікарень звернулося 11 потерпілих з опіками, з яких п'ятеро були госпіталізовані.

Прокуратура Києва відкрила провадження з попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проєктування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримуватися таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-