Перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги пройде у Києві у вихідні

Перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги пройде у Києві у вихідні

Укрінформ
У ці вихідні у Києві пройде перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги.

Про це на пресконференції у середу розповів посол Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У ці вихідні буде проходити конференція-виставка аюрведи і йоги, організована ГО "Українська асоціація Аюрведа-Йога". Цей захід дасть змогу об'єднати людей, які цікавляться цими науками, спеціалістів, водночас - і скептиків", - зазначив дипломат.

Під час заходу відбудуться презентації українських та зарубіжних виробників продукції аюрведи, експортерів та імпортерів таких продуктів, клінік та центрів Аюрведи.

Крім того, будуть презентовані центри йоги та медитації; представлені кваліфіковані дієтологи та спеціалісти здорового способу життя (вегетаріанська, веганська та здорова їжа); відбудеться ознайомлення з обсягом клінічних випробувань та вирощування трав в Україні.

Читайте також: На місці майбутнього Музею Революції Гідності у Києві відкриють виставковий простір

Плануються презентації з ароматерапії та аюрведичного масажу; ринку аюрведичної продукції, його правил та регламенту; майстер-класи з аюрведи та йоги; безкоштовні аюрведичні консультації, консультації з натуропатії та хіропрактики тощо.

"У контексті поширення аюрведи світом надзвичайно важливо зробити її стандартизованою. Для цього необхідно зробити два кроки. Перше - це висококваліфіковані і треновані спеціалісти з аюрведи. І друге - це сировинні матеріали, які роблять аюрведу "зеленою медициною", - трави, екстракти. Саме наявність цих рослинних складових і робить аюрведу ефективною", - наголосив Партха Сатпатхі.

Як відомо, торік за підтримки Посольства Індії в Україні було утворено ГО "Українську асоціацію Аюрведа-Йога".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-