Киянам починають встановлювати лічильники тепла з “охороною”

Киянам починають встановлювати лічильники тепла з “охороною”

Укрінформ
КП «Київтеплоенерго» разом із міською владою розпочинають процес встановлення лічильників тепла з охоронною системою, щоб запобігти крадіжкам.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє пресслужба столичної адміністрації.

«Встановлення охоронної системи лічильника здійснюється на підставі рішення загальних зборів мешканців багатоквартирного будинку. При цьому мешканцям необхідно буде лише сплачувати щомісячну абонплату за охоронну сигналізацію», – зауважив Пантелеєв.

Зазначається, що встановлення та оснащення будинків охороною здійснюється за кошти, які Київрада з бюджету міста спрямувала до статутного фонду комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Читайте також: У КМДА сказали, що може втримати “й так високі” тарифи на тепло

Щоб встановити лічильник з охороною необхідно:

1) створити ініціативну групу та прийняти рішення про відновлення лічильника за вказаним алгоритмом;

2) провести загальнобудинкові збори, на яких можуть бути присутні представники структурного підрозділу «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» (для цього попередньо необхідно звернутися за адресою вул. Жилянська, 83/53);

3) після проведення зборів надіслати протокол до структурного підрозділу «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго» (за адресою вул. Жилянська, 83/53). З моменту звернення із відповідним протоколом зборів, орієнтовно протягом 5-6 тижнів, буде встановлено прилад обліку.

Як повідомляв Укрінформ, уже в найближчі дні у Києві планують встановити лічильники з сигналізацією у 13 житлових будинках, де ці лічильники були вкрадені чи зламані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-