Дощ у Києві: поліція отримала вже 200 повідомлень про ДТП

Дощ у Києві: поліція отримала вже 200 повідомлень про ДТП

Укрінформ
У Києві спостерігається підвищений рівень аварійності через опади. З початком дощу служба 102 у столиці отримала понад 200 повідомлень про ДТП.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва у Facebook.

"В столиці - підвищений рівень аварійності через опади. З початком дощу в Києві на службу 102 найшло понад 200 повідомлень про ДТП, переважна більшість з них - це незначні зіткнення двох автомобілів", - йдеться у повідомленні.

У поліції радять водіям під час такої погоди не забувати користуватись пасками безпеки; дотримуватися безпечної дистанції та не здійснювати різких маневрів; бути особливо уважними та не відволікатися під час керування.

Також патрульні радять, з урахуванням погоди, не перевищувати дозволену швидкість руху, пам’ятати про те, що в сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду, а при зупинці - обов’язково включити аварійну світлову сигналізацію.

Читайте також: У Броварах співробітник поліції охорони в'їхав у зупинку, є загибла і поранені

"Пішоходів закликаємо бути особливо обережними та уважними під час переходу дороги і робити це тільки у дозволеному місці", - зазначили у поліції.

А також нагадали водіям, що у випадку дрібних ДТП вони мають право на оформлення аварії без виклику поліції за допомогою складання європротоколу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-