У Броварах співробітник поліції охорони в'їхав у зупинку, є загибла і поранені

У Броварах співробітник поліції охорони в'їхав у зупинку, є загибла і поранені

Фото, відео
Укрінформ
У Київській області співробітник поліції охорони не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку, де перебували люди. Є двоє травмованих, одна людина загинула.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"Сьогодні, 26 вересня, о 17:46 до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про скоєння наїзду на зупинку громадського транспорту. Водій, який перебував за кермом автомобіля Opel на єврономерах, не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку, де перебували люди", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП дві людини отримали тілесні ушкодження, загинула одна жінка.

За попередньою інформацією, водій є співробітником управління поліції охорони.

За цим фактом призначено службове розслідування, на час якого начальника ДСО Київської області відсторонено від виконання службових обов’язків.

Читайте також: ДТП з дев’ятьма загиблими під Одесою: поліція затримала водія фури

На місці ДТП перебуває голова Нацполіції Ігор Клименко. Обставини ДТП наразі встановлюють слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції.

Про подію повідомлено ДБР.

Згодом у Департаменті комунікації Національної поліції України повідомили, що за фактом ДТП за участю поліцейського охорони відкрито відкрито кримінальне провадження.

"За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що керівництво поліції охорони Київщини відсторонено від виконання службових обов’язків.

"У місті Бровари по вулиці Київській сталася ДТП, унаслідок якої загинула одна особа та ще дві - травмовані. За кермом автомобіля перебував працівник управління поліції охорони Київської області. Мною прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування", - зазначив Клименко.

За його словами, у найближчі дні громадськість буде повідомлена про жорсткі заходи реагування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-