Аваков хоче взяти

Аваков хоче взяти "мінера" мосту Метро на поруки

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зауважив, що допоможе "мынеру" мосту Метро пройти курс реабілітації від наркотиків, а також звернеться до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Белька та про взяття його на поруки.
Про це Аваков написав у Facebook.

"Затриманий вчора на мосту в Києві "мінер", ексстарший сержант Олексій Белько вчинив безглузді дії, будучи під впливом наркотиків. Правда і це. Але послухавши і зрозумівши його історію, я хочу сказати - це і наша відповідальність з вами також. Хочу, щоб з'явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново "жити нормальним життям", як він каже", - написав Аваков.

Він зауважив, що допоможе Бельку пройти курс реабілітації від наркотиків, а також звернеться до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Белька та про взяття його на поруки.

"Звернуся до суду з клопотанням про мінімальне покарання для Белька. Про взяття на поруки сержанта. Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків і знайти себе заново. Клопотання буде подано від мене особисто - міністра внутрішніх справ - і командира спецпідрозділу КОРД, і хлопців, які проводили вчорашнє затримання", - зазначив глава МВС.

Аваков також оприлюднив відео нічної розмови з Бельком.

Читайте також: Не теракт, а хуліганство: поліція погодила підозру "мінеру" мосту Метро

Як повідомляв Укрінформ, 18 вересня рух на мосту Метро у Києві заблокував чоловік. Він розстріляв поліцейський дрон і погрожував підірвати міст. Поліція на 4 години перекрила рух автомобілів і потягів метро по мосту.

Чоловіка затримали. Ним виявився колишній учасник АТО 42-річний Олексій Белько, виходець з анексованого Криму.

У зв’язку з блокуванням мосту Метро у Києві був ускладнений рух транспорту. Зокрема, у метрополітені рух на червоній лінії здійснювався в напрямку від станції "Академмістечко" до "Хрещатика" і в зворотньому напрямку та від станції "Дарниця" до станції "Лісова". Станції "Арсенальна", "Дніпро", "Гідропарк" та "Лівобережна" були закриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-