Столична влада обіцяє, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно

Столична влада обіцяє, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно

Укрінформ
Київ готовий до опалювального сезону на майже 80%.

Про це під час брифінгу щодо підготовки міста до опалювального сезону сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні ми говорили про готовність теплоенергетиків — 90% готовності. Якщо говорити про загальну міську готовність, то це приблизно 75-80%. Треба встигнути замінити всі мережі, які ми запланували, а ми запланували комплексну модернізацію. Дуже важливо, щоб всі власники теплоенергетичного обладнання, а це не тільки комунальні структури, а й комерсанти вчасно розрахувалися за газ з НАК “Нафтогаз”, вчасно отримали акти готовності до зимового періоду, особливо це стосується ОСББ, ЖБК”, - сказав Пантелеєв.

За його словами, КП “Київтеплоенерго” на 90% підготувало устатковання до пуску тепла.

“Загалом переконаний, що опалювальний сезон ми почнемо впевнено з настанням триденної середньої температури повітря 8 градусів і опалювальний сезон у нас пройде впевнено і стабільно”, - зауважив він.

Читайте також: У Кличка заявили, що не збираються підвищувати тарифи на тепло

Як зазначив директор СП "Київські теплові мережі" Василь Деревицький, на сьогодні вже на 90% проведено плановий ремонт обладнання, усунуто понад 6 тисяч пошкоджень, замінено 70 кілометрів найбільш аварійних тепломереж.

"Загалом до кінця року заплановано замінити понад 100 кілометрів зношених тепломереж. У майбутньому, це дасть змогу зменшити тепловтрати і підвищити надійність постачання тепла і гарячої води до будинків", - додав Деревицький.

За період міжопалювального сезону відремонтовано майже 500 котлів, понад 1500 теплових пунктів і 12 насосних станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-