На

На "мосту Кличка" тріснули скляні перила

Фото
Укрінформ
Пошкоджений скляний елемент перильних огороджень пішохідно-велосипедного мосту, який з’єднує парки «Володимирська гірка» і «Хрещатий», замінять за два дні.

Про це повідомили у комунальному підприємстві «Інженерний центр», інформує пресслужба КМДА.

"Демонтаж та заміну скляного елементу планують здійснити у середу, 31 липня. Скло, яке знімуть, відправлять на експертизу, аби встановити причини його пошкодження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі спеціалісти вивчають відео з камер спостереження, щоб з’ясувати, чи не було здійснено акт вандалізму.

Новий пішохідно-велосипедний міст у столиці відкрили 25 травня, у День Києва.

Міст з’єднує два туристичних маршрути – парк «Володимирська гірка» і парк «Хрещатий». Він слугує винятково для пішоходів і велосипедистів.

Читайте також: КМДА готова надати слідству всі документи щодо “скляного” мосту - Кличко

Мостовий перехід зроблений із бетону, заліза та скла. Тут є пішохідні та велосипедні доріжки, оглядові майданчики, сучасне освітлення, відеоспостереження. Облаштовані оглядові майданчики, звідки відкривається вид на Дніпро, панорами лівобережжя та історичного Подолу.

Місто планує втілити проєкт великого туристичного маршруту, який розпочинатиметься від Пейзажної алеї і завершуватиметься біля Києво-Печерської Лаври.

Висновки за результатами випробування мосту опубліковано на сайті КМДА.

Фото із соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-