У Києві пройшов “здоровий” флешмоб до Дня медика

У Києві пройшов “здоровий” флешмоб до Дня медика

Фото
Укрінформ
Київські працівники охорони здоров’я взяли участь у масштабному флешмобі "За здоровий спосіб життя!" з нагоди Дня медичного працівника.
Кілька сотень медиків з різних закладів охорони здоров'я столиці зібралися на Хрещатику для участі у пробігу за здоровий спосіб життя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Усі учасники після невеличкої спільної розминки пробігли символічні 500 метрів. Після забігу представники столичних лікарень взяли участь у конкурсах та естафетах. Переможці отримали заохочувальні призи.

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації встановлено намети, у яких дорослі та діти можуть пройти елементарні обстеження: виміряти цукор крові, вагу, артеріальний тиск, об'єм талії, перевірити родимки, зір тощо. Окрім того, кожен охочий може отримати консультації лікарів з різних питань, пов'язаних зі здоров'ям та здоровим способом життя, а також навчитись надавати першу медичну допомогу.

Медиків привітав Київський міський голова Віталій Кличко. Він зазначив, що особисто дотримується здорового способу життя, тому активно виступає за проведення подібних акцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-