Віденський бал-2019 зібрав 416 тисяч гривень на благодійність

Віденський бал-2019 зібрав 416 тисяч гривень на благодійність

Укрінформ
Цьогорічний Віденський бал у Києві зібрав 416 тисяч гривень, кошти направлять на програми реабілітації київського Центру дітей з інвалідністю.

Про це поінформувала ексклюзивний організатор віденських балів в Україні генеральний директор групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кожен бал - як окремий проект, це вже восьмий бал за три роки. Нам вдалося зібрати понад 2,4 млн грн на програми реабілітації дітей з інвалідністю. Ми об'єднуємо меценатів, міжнародних партнерів, художників, хореографів, музикантів, дизайнерів, впливових людей - створюємо постійний майданчик для спілкування. Дебютанти та гості стають учасниками міжнародного Клубу Віденського балу, ми разом відкриваємо нові яскраві спецпроекти, відвідуємо віденські бали наших партнерів по всьому світу», - зазначила Ігнатуша.

Читайте також: Віденський бал у Києві: 100-річчю української державності присвячується

Благодійні лоти на бал традиційно надав мер Києва Віталій Кличко - велосипедна екскурсія з мером і книга з його автографом пішли з молотка за 35 тисяч гривень. Один з престижних лотів представила компанія Bentley Kyiv, чиє авто зустрічало гостей біля сходів мерії.

Кілька років поспіль свої картини на благодійний аукціон віддає художниця Лана Кауфман - на минулому балу її картина «Океан» була одним з найдорожчих лотів. На цей раз художниця презентувала цикл робіт, об'єднаних тематикою балу. Одна з них, «Вальс квітів» знову стала найдорожчим лотом аукціону, побивши всі цінові рекорди, вона була продана за 150 тис. грн. Решта картин Кауфман експонувалися в форматі виставки - гості охоче фотографувалися на їхньому фоні.

Як повідомляв Укрінформ, 13-14 квітня у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся традиційний та дитячий Віденський бал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-