У Києві відбувся дитячий Віденський бал

У Києві відбувся дитячий Віденський бал

Фото, відео
Укрінформ
У колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся дитячий Віденський бал як аналог дорослого.

Такий формат вперше був успішно апробований у 2017 році в Києві і викликав величезний інтерес у громадськості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нашою головною місією у всіх дитячих Віденських балах є підтримка дітей з інвалідністю. Традиційно у балу беруть участь діти з інвалідністю, котрі готуються до нього разом з усіма. І для нас це найголовніше завдання, сформувати платформу під назвою - бал, яка буде об'єднувати всіх дітей і вчити їх жити в гуманному світі", - зазначила ексклюзивний організатор Віденських балів в Україні, генеральний директор групи компаній Brandberg Марина Ігнатуша.

Вона додала, що цьогорічний дитячий Віденський бал був поставлений за мотивами відомих мультфільмів, які так подобаються дітям.

На заході відбулася прем'єра мюзиклу про юнака з інвалідністю та його подругу, які мріяли побувати на Віденському балу "Одна щаслива історія". Головні вокальні партії в мюзиклі виконали дебютанти "дорослого" Віденського балу Аліна Башкіна та Кір Каплуновський.

Учасниками заходу стали діти-переможці міжнародних конкурсів, діти відомих політиків, бізнесменів, а також діти з особливими потребами. У цьому році була рекордна кількість дебютантів - понад 200 хлопців та дівчат віком від 7 до 15 років.

Читайте також: У Києві відбувся традиційний Віденський бал

Витончену художню програму створив симфонічний оркестр "Київ- Класик" під керівництвом “артиста ЮНЕСКО в ім'я миру” Германа Макаренка.

На сцені цьогорічного дитячого Віденського балу був встановлений рекорд на найбільшу цукерку в Україні, яка була зроблена за унікальним рецептом.

У столиці відбувся дитячий Віденський бал / Фото: Мінченко Геннадій, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня у Києві відбувся дорослий Віденський бал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-