У столичній школі №151 побудували нову їдальню, актову та спортивну зали

У столичній школі №151 побудували нову їдальню, актову та спортивну зали

Фото
Укрінформ
Столична школа №151, що у Голосіївському районі міста, отримала нові їдальню, актову та спортивну зали.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Маємо приклад нової сучасної школи з комфортними умовами навчання та розвитку. Починаючи від їдальні та кухні з новими поверхнями для готування і закінчуючи просторими коридорами – ми бачимо те, що має стати нормою для будь-якої школи Києва», – підкреслив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час інспекції школи.

Місто щороку збільшує фінансування оновлення шкільних закладів столиці. Кошти спрямовують на ремонтні роботи, оновлення фасадів, огорож, спортзалів, а також методичну складову освітнього процесу.

Читайте також: Зубра і левів перед Київським зоопарком скульптори відновлять за авторським задумом

Будівництво другого комплексу школи розпочалося ще у 2006 році, але вже наступного року виконання робіт призупинили. І тільки у 2017 будівництво було відновлено. За цей час до школи прибудували новий комплекс, у якому вміщуються: їдальня з сучасним цехом для готування, актова зала, клас для танцювальних занять, спортивна зала та кабінети для навчання. Біля корпусу знаходиться новий спортивний стадіон зі штучним покриттям та біговими доріжками.

На 2020 рік у Голосіївському районі заплановано введення у дію ще одного об’єкту, а саме: реконструкція з прибудовою гімназії № 59. Реконструкція будівлі гімназії серед іншого включає роботи з утеплення фасаду та фундаменту, заміну покрівлі з утепленням та заміну внутрішніх і зовнішніх мереж, що дозволить значно знизити втрати тепла та покращити показники енергозбереження. Варто зазначити, що цей заклад було побудовано у 1936 році.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-