Викрадення чоловіка у Києві виявилося соціальним експериментом - поліція

Викрадення чоловіка у Києві виявилося соціальним експериментом - поліція

Укрінформ
Викрадення чоловіка у Києві виявилося соціальним експериментом. Усіх учасників доставили до управління поліції для надання пояснень.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

"У суботу близько 18.30 у чергову частину поліції Києва почали надходити дзвінки про викрадення чоловіка. Свідки повідомили: на Кільцевій дорозі навпроти ринку на зупинку громадського транспорту під'їхав чорний автомобіль "БМВ", з якого вийшли двоє невідомих, одягнули на голову чоловіку пакет, посадили його в машину і поїхали по Окружній дорозі.

Читайте також: В Уганді викрали американську туристку

На розшук транспортного засобу орієнтували всі наряди поліції. На місце події направили слідчо-оперативну групу територіального управління поліції. Під час плану «Перехоплення» автомобіль та учасників події виявили на парковці торгового центру на вулиці Берковецька", - йдеться у повідомленні.

Поліція встановила, що викрадення людини виявилося соціальним експериментом: у такий спосіб «викрадачі» вирішили перевіряли реакцію громадян на подію. При цьому усе знімали на відео.

Читайте також: Дружина кримського татарина заявила про викрадення чоловіка ФСБ

Учасники надали пояснення правоохоронцям, а «потерпілий» звернувся із зустрічною заявою про відсутність будь-яких претензій до своїх товаришів.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Святошинського управління поліції. Після проведення перевірки поліціянт нададуть правову кваліфікацію події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-