МОУ не підтверджує приналежність до військової розвідки власника підірваного авто у Києві

МОУ не підтверджує приналежність до військової розвідки власника підірваного авто у Києві

Укрінформ
Міністерство оборони України не може підтвердити чи спростувати інформацію щодо приналежності до військової розвідки особи, автомобіль якої підірвали цієї ночі у Києві.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив речник МОУ Олексій Чорнобай.

“Ми не володіємо інформацією про особу, яку вважають співробітником військової розвідки. Існує багато підрозділів (силових відомств — ред.), де можуть працювати розвідники”, - заявив речник.

Він зазначив, що наразі інформація про вибух з'ясовується.

Як повідомлялося, 4 квітня в Голосіївському районі Києва вибухнув автомобіль Chevrolet Evanda, внаслідок чого постраждав чоловік. У тяжкому стані його доправили до лікарні.

Читайте також: У Києві вночі вибухнуло авто: потерпілий у важкому стані

Відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Згодом головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов написав у соцмережі, що підірваний автомобіль нібито належить офіцеру українських спецслужб, який бере активну участь в операції Об'єднаних сил на Донбасі. За словами Бутусова, вибух стався у той час коли "диверсант здійснив спробу встановити міну під машину".

Фото: Поліція Києва 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-