У Києві від вибуху загинув росіянин, якого шукали за вбивство водія BlaBlaCar

У Києві від вибуху загинув росіянин, якого шукали за вбивство водія BlaBlaCar

Фото, відео
Укрінформ
У результаті вибуху в київській квартирі загинув громадянин РФ, який перебував у розшуку за вбивство, скоєне в Україні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія трапилася вчора близько 23-ї години на проспекті Науки. До поліції надійшло повідомлення, що у Голосіївському районі столиці пролунав вибух. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції, вибухотехніки та патрульні поліцейські", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці припускають, що вибух стався через необережне поводження з вибуховим пристроєм, зазначив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин після огляду місця події

«Поліцейські встановили особу загиблого, це - 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та винаймав квартиру на проспекті Науки», - поінформував Волошин.

Під час огляду вибухотехніки вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, кілька паспортів різних держав та мобільні телефони.

Читайте також: У РФ перевізники намагаються через суд заборонити роботу BlaBlaCar

«Матеріали належним чином занесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Зараз слідчі визначаються з правовою кваліфікацією події», - додав Волошин.

Водночас, як повідомляє Цензор.нет, загиблим є Луан Кингисепп (Лука), розшукуваний у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-