У Києві Chevrolet на швидкості 160 км/год протаранив маршрутку з пасажирами

У Києві Chevrolet на швидкості 160 км/год протаранив маршрутку з пасажирами

Укрінформ
У Києві, на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької, сталася масштабна ДТП за участю маршрутки та трьох легковиків.

Про це повідомляють Вартові Еспресо.

За попередніми даними, водій автомобіля Chevrolet Aveo на чималій швидкості рухався з боку Петрівки в напрямку станції метро "Шулявска".

Зі слів свідків, проїхавши перехрестя з вулиці Щусєва на забороняючий сигнал світлофора, Chevrolet на наступному перехресті, з вулицею Дорогожицькою, протаранив задній бампер Fiat Doblo. Після чого Chevrolet продовжив свій рух і врізався у зад Mitsubishi Outlander.

Повідомляється, що потім некерований Chevrolet врізався у задню частину маршрутки. Після цього Chevrolet розвернуло на 180 градусів і він спалахнув.

Читайте також: Зайцева і Дронов мають виплатити 8 мільйонів компенсації сім'ям жертв ДТП

Водії, що проїжджали повз, одразу відреагували на загоряння та самотужки до прибуття рятувальників ДСНС загасили полум’я своїми вогнегасниками, наголошується у повідомленні.

Втім рятувлальники не залишилися без роботи — по приїзду, вони за допомогою спецінструменту, дістали з деформованої автівки непритомного “шумахера” з Chevrolet.

Крім нього, також постраждало ще троє пасажирів з маршрутки “Богдан”. Всіх чотирьох госпіталізували медики “швидкої” з травмами різного ступеня важкості.

Слід зазначити, що стрілка спідометра Chevrolet Аveo застигла на позначці 160 км/год.

Фото: Вартові Еспресо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-