Пожежа Roshen на Хрещатику: затриманого підозрюють у ще одному підпалі

Пожежа Roshen на Хрещатику: затриманого підозрюють у ще одному підпалі

Укрінформ
Чоловік, який кинув місткість із запалювальною сумішшю у вітрину магазину Roshen на Хрещатику у Києві, є членом радикальної екстремістської організації, керівник якої затриманий СБУ і перебуває в СІЗО.

Про це повідомили у поліції Києва.

"Щодо особи затриманого за підозрою у вчиненні цього правопорушення: встановлено, що він — активний учасник численних вуличних акцій, які відбуваються у місті Києві, і є членом радикальної екстремістської організації, керівник якої затриманий СБУ і знаходиться в СІЗО", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, метою цієї організації була дестабілізація ситуації у столиці та зрив виборів.

"Зараз із цим чоловіком проводять першочергові слідчі дії. Також є підстави вважати, що він причетний до нічного підпалу магазину на Оболоні. Збирається доказова база", - додав Крищенко.

Так, розпочато кримінальні провадження за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу та за фактом хуліганства. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка, який кинув у магазин Roshen "коктейль Молотова"

Як повідомлялося, 18 березня на вулиці Хрещатик, 29, у Києві горів магазин Roshen, пожежу вже загасили. Ніхто не постраждав. Площа пожежі становила 2 кв. м.

Минулого тижня двічі підпалювали магазини Roshen на Оболоні, а вчора горів магазин Roshen на Героїв Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-