У Нацкорпусі заявили про підготовку провокацій під час акції на Майдані

У Нацкорпусі заявили про підготовку провокацій під час акції на Майдані

Укрінформ
У Національному корпусі заявили про підготовку провокацій з боку опонентів на їх акцію проти розкрадання коштів українського оборонпрому, яка відбудеться на Майдані Незалежності 9 березня.

Про це повідомляє Нацкорпус у Facebook.

За даними націоналістів, їх «опоненти, відповідно до наявного у них попереднього досвіду, спланували інциденти із залученням провокаторів-"тітушок" проти представників Національної поліції та Національної гвардії України», зокрема із застосуванням вогнепальної і холодної зброї, засобів самозахисту у вигляді балончиків зі сльозогінним газом.

9 березня Національний корпус планує провести у Києві на Майдані Незалежності акцію з вимогою взяти під варту учасників корупційної схеми з розкрадання коштів українського оборонпрому.

Читайте також: Сотні активістів пікетували будинок Ігоря Гладковського у Козині

Зокрема, учасники акції вимагатимуть від влади “взяти під варту та арештувати рахунки і майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми – Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК «Укроборонпром», а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми”.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони.

25 лютого у програмі "Наші гроші" була озвучена інформація про "багаторічну схему вимивання сотень мільйонів гривень" із українського оборонного комплексу, до якої, за даними журналістів, нібито, причетний син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Пізніше у НАБУ повідомили, що фірми, які фігурують у розслідуванні журналіста Bihus.info Лесі Іванової, є об'єктами розслідувань детективів бюро.

Фото: wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-