Тарифи на утримання будинків: у Кличка сказали, де кияни можуть отримати роз’яснення

Тарифи на утримання будинків: у Кличка сказали, де кияни можуть отримати роз’яснення

Укрінформ
Київські споживачі можуть отримати роз’яснення щодо порядку нарахувань чи здійснити звіряння розрахунків, звернувшись до Центру комунального сервісу або безпосередньо до керуючої компанії.

Про це заявив генеральний директор комунального концерну «Центр комунального сервісу» Андрій Щербина, повідомляє прес-служба Київміськдержадміністрації.

«Сьогодні у Києві працює єдина абонентська служба на базі Центру комунального сервісу, де здійснюється прийом споживачів з будь-яких питань щодо нарахувань за житлово-комунальні послуги. Нагадую, окрім 47 сервісних центрів, які є в усіх районах Києва, споживачі можуть вирішувати питання дистанційно, користуючись зручними онлайн-сервісами... Муніципальні ресурси дозволяють отримувати інформацію про щомісячні нарахування з усіх комунальних послуг, отримувати на електронну пошту рахунок та сплачувати за спожите – власники картки киянина розраховуються без комісії», – зауважив Щербина.

Читайте також: У Кличка стверджують, що тариф за прибудинкову територію - об'єктивний

За його словами, для швидкого реагування на звернення споживачів у ЦКС впроваджено електронні сервіси. Термін опрацювання звернень, що надходять через сайт ЦКС, зазвичай не перевищує 3-х днів.

Керівник ЦКС також наголосив, що завдяки зручним муніципальним онлайн-ресурсам (месенджер та зворотний зв’язок на сайті) рівень задоволення потреб споживачів житлово-комунальних послуг зростає.

За даними Щербини, на сайтах Центру комунального сервісу та Головного інформаційно-обчислювального центру вже зареєстровано понад 600 тисяч власників особових рахунків.

У КМДА нагадують, що проведення перерахунку з послуги утримання будинків, споруд та прибудинкових територій можливе лише у тих випадках, коли є підстави – випадки неякісного надання послуги або ненадання взагалі. Будь-які неякісно надані послуги фіксуються в акті-претензії встановленого зразка, який має бути оформлений належним чином.

Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-