Меморіал Героїв Небесної Сотні у Києві постане до 24 серпня - Нищук

Меморіал Героїв Небесної Сотні у Києві постане до 24 серпня - Нищук

Укрінформ
Міністр культури Євген Нищук сподівається, що Меморіал Героїв Небесної Сотні постане у центрі Києва до Дня Незалежності України 24 серпня.

Про це він сказав під час засідання уряду 20 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сподіваюся, що до чергової річниці Незалежності, тобто до 24 серпня цього року, в столиці постане Меморіал Героїв Небесної Сотні... Роботи ще багато і шлях непростий, як непростий є шлях до свободи і незалежності, але я впевнений, що ми пройдемо його гідно", - зазначив Нищук.

Він додав, що станом на 20 лютого вже створено відділ будівництва, тендерний комітет з питань проектування та будівництва, зібрано всі необхідні технічні умови та дані для проектування меморіалу, проведено відкриті торги на генеральну підрядну будівельну організацію та укладено договір з генпідрядником на виконання будівельних робіт.

Читайте також: Епіфаній провів панахиду за Героями Небесної Сотні

Також міністр зазначив, що на ділянках, де вже завершено слідчий експеримент в рамках розслідування справ проти Майдану, розпочато підготовчі роботи, зокрема роботи ведуться у нижній частині алеї Героїв Небесної Сотні.

Як повідомлялося, Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні - Музей Революції гідності буде розташований на Алеї Героїв Небесної сотні у центрі Києва.

22 січня цього року у столиці розпочались підготовчі роботи зі спорудження меморіалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-