У Києві за гроші

У Києві за гроші "протестували" проти проплачених мітингів

Фото
Укрінформ
На Контрактовій площі у Києві 17 лютого пранкери зібрали близько тисячі осіб на протест проти проплачених мітингів. За участь кожній людині пообіцяли по 130-150 грн, але не заплатили.

Про це у Facebook повідомив політолог Юрій Романенко.

"Мені тут на особисту скриньку написали, що одні люди зібрали сьогодні в Києві тисячу осіб проти проплачених мітингів. Обіцяли по 130-150 грн за дві години. Стояли з 10 години на Контрактовій до 12, а потім дізналися, що їх кинули. Напевно це правильно. Бо велике лицемірство політиків базується на маленькому лицемірстві таких людей, які потім вибирають лицемірних політиків. Отримуємо замкнуте коло", - зазначив політолог, опублікувавши відповідні фото.

На знімках видно, що люди стоять з плакатами: "Я тут не за гроші", "Мітинги — це не бізнес", "Ми не продаємося", "Маю гідність — не беру гроші", "Протестувальник не професія".

У Києві за гроші «протестували» проти проплачених мітингів / Фото: Yuriy Romanenko, Facebook

Як повідомлялося, останнім часом в Україні стало популярними збирати фейкові проплачені мітинги. Спочатку в Одесі, а потім і в Харкові пранкери збирали мітинги на підтримку неіснуючих кандидатів у Президенти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-