У Києві затримали 40 осіб при спробі штурму управління поліції

У Києві затримали 40 осіб при спробі штурму управління поліції

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали у Києві групу осіб при спробі штурму управління поліції.

Про це повідомляється на сторінці поліції у Facebook.

“Невідомі намагалися пошкодити вхідні двері, застосували газові балончики та влаштували бійку з поліцейськими”, - йдеться у повідомленні.

Трохи раніше із Контрактової площі до управління поліції доставили групу осіб. Уже після того, як усіх доставлених відпустили, їм на допомогу прибула група підтримки, яка влаштувала штовханину та застосувала газові балончики до правоохоронців.

Читайте також: На Подолі затримали молодиків із зеленкою, балончиками та зброєю

У результаті всіх активних учасників інциденту затримали, а це - близько 40 осіб. Із ними проводять першочергові слідчі дії.

Слідчі розпочали три кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 341 (Захоплення державних будівель) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв Укрінформ, сьогодні в Києві правоохоронці затримали групу осіб із зеленкою, газовими балончиками та ножами на Контрактовій площі, де одночасно відбувається кілька альтернативних мирних заходів, у тому числі зустріч із виборцями кандидата па пост Президента України та акція «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-