На Подолі затримали молодиків із зеленкою, балончиками та зброєю

На Подолі затримали молодиків із зеленкою, балончиками та зброєю

Фото
Укрінформ
Київські правоохоронці затримали групу осіб із зеленкою, газовими балончиками та ножами на Контрактовій площі, де у суботу одночасно відбувається кілька альтернативних мирних заходів.

Як повідомляється на сайті столичної поліції, їх доставили в управління поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень.

“Ми не допустимо жодних провокацій і не дозволимо будь-яким групам нагнітати обстановку і провокувати конфлікти. Водночас робитимемо все, аби мирні заходи і акції відбувалися без порушень правопорядку”, - наголосив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Поліція затримала на Контрактовій молодиків із зеленкою, балончиками та зброєю / Фото: kyiv.npu.gov.ua

Подія трапилася на Контрактовій площі: сюди підійшла організована група молодиків із прикритими обличчями. Аби запобігати будь-яким провокаціям, після спілкування із представниками поліції діалогу було прийнято рішення про їх доставку до управління поліції. У службовому транспорті молодики повикидали зеленку, а вже в управлінні у них вилучили ножі, газові балончики та пістолет. Зараз вони надають пояснення. Їх діям буде надана правова оцінка.

Читайте також: Поліція Києва склала протоколи на людей, що роздавали “незаконні” агітлистівки

Правоохоронці продовжують нести службу на Контрактовій площі, де одночасно відбувається кілька альтернативних мирних заходів, у тому числі зустріч із виборцями кандидата па пост Президента України та акція «Хто замовив Катю Гандзюк?».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-