У Києві батько школяра побив учителя фізкультури

У Києві батько школяра побив учителя фізкультури

Відео
Укрінформ
Столична влада не буде миритися з агресією в закладах освіти.

Про це йдеться у зверненні директора Департаменту освіти і науки КМДА Олени Фіданян щодо побиття вчителя фізичної культури ліцею № 157 Оболонського району батьком учня цього закладу.

"Агресивний вчинок, що не має жодного виправдання - побиття вчителя фізичної культури ліцею № 157 Оболонського району батьком учня цього закладу, сколихнув усю педагогічну спільноту столиці. Сьогодні велика, знана в Україні освітянська громада враз опинилася у стані невпевненості за безпеку свого життя, втрати віри у силу слова та усвідомлення незахищеності перед фізично сильнішим опонентом", - зазначила вона.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, відкрито кримінальне провадження.

“До чергової частини Оболонського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у відділення хірургії доставили чоловіка з травмами голови та розривом легені. За інформацією потерпілого, його побив батько учня школи, у якій він працює”, - йдеться у повідомленні.

Так, під час відпрацювання інформації дільничні офіцери попередньо встановили, що напередодні вчитель фізкультури зробив зауваження учню 4-го класу. У свою чергу хлопець поскаржився батькові, який у ході з’ясування стосунків із педагогом вчинив бійку. Уточнюється, що батько учня після цього з місця події втік, але наступного дня разом із адвокатом звернувся до управління поліції для пояснень свого вчинку.

Читайте також: У Херсоні обстріляли учасників прес-конференції з автоматів та труїли газом

У поліції поінформували, що правопорушнику оголошено про підозру та затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.Слідчі Оболонського УП ГУНП у м. Києві розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

За даними джерела ТСН, батько учня є спортсменом міжнародної категорії, галузь тхеквондо, з чорним поясом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-