Вбивство працівника УДО: боксер Очеретяний вийшов під заставу в 600 тисяч

Вбивство працівника УДО: боксер Очеретяний вийшов під заставу в 600 тисяч

Укрінформ
Боксер Петро Очеретяний, який під час конфлікту у Києві завдав смертельної травми працівнику Управління держохорони, вийшов із СІЗО під заставу у 600 тис. грн.

Про це повідомляє у Facebook ресурс "Київ Оперативний".

"На Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві співробітника УДО, надягли електронний браслет та випустили під заставу 600 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Печерський райсуд Києва 4 січня обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 600 тис. грн для 36-річного боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у завданні смертельної травми працівнику УДО. Прокурор Київської місцевої прокуратури № 6 Ярослав Мрачко тоді заявив, що буде подано апеляцію на рішення суду в частині застави.

Читайте також: Боксера, підозрюваного в убивстві працівника УДО, взяли під арешт, застава — 600 тисяч

Увечері 2 січня на вулиці Саперне Поле на Печерську чоловік вигулював собак і вступив у словесну сварку із перехожими. Під час конфлікту він ударив одного з опонентів у щелепу, від чого той помер на місці.

Підозрюваний у скоєнні злочину зник з місця пригоди і лише ввечері 3 січня разом із адвокатом прийшов у Печерське управління поліції. Як з'ясувалося, це 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Його затримали.

Прокуратура 4 січня повідомила затриманому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-