Боксера, підозрюваного в убивстві працівника УДО, взяли під арешт, застава — 600 тисяч

Боксера, підозрюваного в убивстві працівника УДО, взяли під арешт, застава — 600 тисяч

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у завданні смертельної травми працівнику УДО.

Таке рішення було оголошено на засіданні суду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Застосувати до підозрюваного Очеретяного Петра Володимировича, 22.08.1982 року народження запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів”, - зазначила суддя.

Водночас, відповідно до рішення суду було визначено можливість внесення застави у розмірі 600 тис. гривень.

Прокурор Київської місцевої прокуратури № 6 Ярослав Мрачко у коментарі журналістам заявив, що буде подано апеляцію на рішення суду в частині застави.

“Ми просили застосувати запобіжний захід без внесення застави, і в цій частині вноситимемо апеляцію”, - зазначив прокурор.

Читайте також: Прокуратура оголосила підозру боксеру, який убив чоловіка одним ударом

Як повідомлялося, 2 січня ввечері на вулиці Саперне Поле на Печерську чоловік вигулював собак і вступив у словесну сварку із перехожими. Під час конфлікту він ударив одного з опонентів у щелепу, від чого той помер на місці.

Підозрюваний у скоєнні злочину втік з місця пригоди і лише ввечері 3 січня разом із адвокатом прийшов у Печерське управління поліції. Як з'ясувалося, це 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу. Його затримали.

Прокуратура 4 січня повідомила затриманому про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-