У КМДА відкриють новий громадський простір для киян

У КМДА відкриють новий громадський простір для киян

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко презентував новий громадський простір, що облаштували в КМДА.

Про це повідомляє прес-служба мера.

«Тут можна буде вирішити будь-яке питання, що стосується міської влади. Записатися, наприклад, на прийом до профільних заступників голови КМДА чи керівників департаментів, зареєструвати листа чи звернення. А також за допомогою електронної системи записатися до лікаря, в чергу у дитсадок, отримати інші послуги. І все - швидко, зручно і в приємній атмосфері. Ми це робимо для комфорту киян», - підкреслив Кличко.

За його словами, оновлене приміщення на першому поверсі будівлі КМДА тепер відповідає найсучаснішим вимогам до комфорту відвідувачів. Усі стіни між кабінетами прибрали, а простір розділили на різні зони скляними перегородками. Облаштували велику залу для прийому громадян, місце для лекцій, прес-конференцій та громадських зібрань. У приміщенні громадського простору також є дитяча кімната, а для зручності відвідувачів з немовлятами встановили пеленальні дошки та облаштували куточок для грудного годування. Подбали в оновленому приміщенні і про киян з обмеженими можливостями.

Мер зазначив, що у фахівців, які працюватимуть у приміщенні громадського простору, також можна буде дізнатися будь-яку інформацію щодо надання пільг чи субсидій у столиці.

Читайте також: За рік Києвом поїдуть 26-метрові трамваї

«Також на моніторах транслюватиметься важлива та корисна для киян інформація. Показуватимуть і засіданні Київради. Ми прибрали всі ці «радянські» стіни, аби люди бачили, що влада відкрита і що нам немає чого ховати. Все абсолютно прозоро», - сказав Кличко.

Відкрити громадський простір на першому поверсі КМДА для відвідувачів планують невдовзі - після закінчення тестування комплексного програмного забезпечення.

 Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-