За рік Києвом поїдуть 26-метрові трамваї

За рік Києвом поїдуть 26-метрові трамваї

Укрінформ
КП "Київпастранс" і "Татра-Юг", чиї виробничі потужності з випуску трамваїв знаходяться в Дніпрі, уклали договір про поставку 10 вагонів трамваїв до Києва.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій .

Рухомий склад повинен бути доставлений до Києва до кінця 2019 року.

"Договір було підписано сторонами 18 грудня. Згідно з документом, поставка десяти трамваїв в столицю повинна відбутися в період грудень 2018 - грудень 2019 рр. Ціна контракту становить 428 888 880 грн (з ПДВ). "Татра-Юг" зобов'язується поставити трамвайні вагони завдовжки не менш як 26 м і з часткою низької підлоги не менше 70% ", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Житомирський студент створив віртуальний тролейбус, що повністю імітує рух містом

Як повідомлялося раніше, відповідний тендер Одесько-дніпровська компанія виграла наприкінці листопада. Переможець запропонував столичному транспортному підприємству свої нові вагони К-1М6 - один такий трамвай проходив обкатку в Києві, починаючи з травня поточного року.

"Татра-Юг" у своїй комерційній пропозиції уточнила, що мова йде про трисекційні вагони моделі К-1М6 завдовжки 26,8 м. У технічній документації йдеться, що трамваї повинні бути придатні для експлуатації не менше 15 років, вони будуть обладнані системою кондиціонування, місцями для пасажирів на інвалідних візках, розраховані на автономний хід на горизонтальній прямій ділянці завдовжки не менш як 1 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-