На в’їздах до Києва облаштували пункти обігріву для водіїв

На в’їздах до Києва облаштували пункти обігріву для водіїв

Фото
Укрінформ
На в’їздах до Києва, у зв’язку з ускладненням погодних умов та обмеженням в’їзду до столиці вантажного транспорту, для водіїв облаштували пункти обігріву.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві

«В місцях відстою великогабаритного автотранспорту на час обмеження в’їзду в місто Київ працюватимуть пункти обігріву для водіїв", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місце розгортання мобільних пунктів обігріву: Житомирський напрямок, Бориспільське шосе, Броварський проспект, Гостомельський напрямок, Одеський напрямок.

"Рятувальний намет встановлений із дотриманням всіх правил протипожежної безпеки. У наметі водії можуть зігрітися, попити чай та поїсти. Кожен, хто потребує негайної допомоги у період снігових опадів, може звернутися до рятувальників, які цілодобово чергують в пункті обігріву", - додають у ДСНС.

Читайте також: Дороги від снігу чистить майже 1700 одиниць техніки

Як повідомлялось, у зв’язку з ускладненням погодних умов та згідно з рішенням протоколу №60 постійної комісії ТЕБ та НС від 11 грудня обмежено в’їзд вантажного транспорту до м. Києва з 13 грудня у період з 06:00 у межі міста Києва у всіх основних напрямках до окремого розпорядження.

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-