Головна ялинка буде “з сюрпризом” - КМДА

Головна ялинка буде “з сюрпризом” - КМДА

Укрінформ
Цього року Головна ялинка на Софійській площі у Києві впродовж новорічно-різдвяних свят змінюватиме свій зовнішній вигляд.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

"Ялинка цього року буде змінюватись, вона не весь час буде однаковою. Перед самим Новим роком вона змінить свій зовнішній вигляд - і для цього потрібно надати їй таку можливість, тож цього року ялинка буде абсолютно в інший спосіб зроблена", - зазначила вона.

Чиновник також зазначила, що цьогоріч конструкція ялинки передбачає "зміксовану форму" з живої ялинки та штучних гілок.

Читайте також: У Києві відкривається резиденція Святого Миколая

У свою чергу засновник проекту "Folk Ukrainе" Ігор Добруцький повідомив, що цьогоріч ялинка на Софійській площі матиме онлайн-інсталяцію та витримана в холодних відтінках.

"Ялинка ще буде ... оформлена екраном – понад 50 м по довжині, який випромінюватиме північне сяйво 24 години на добу", - додав Добруцький.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві триває підготовка до масштабного культурно-мистецького проекту «Країна Північного сяйва».

Згідно із розпорядженням КМДА із 15 грудня святкування триватиме на Софійській площі і у Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), на Контрактовій площі, вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до перетину з вулицею Андріївською), а також на територіях, прилеглих до входів до верхньої та нижньої станцій фунікулера.

На Софійський площі традиційно буде встановлена головна ялинка столиці, яку урочисто засвітять 19 грудня о 19:00. Контрактову площу оформлять у стилі робіт Марії Приймаченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-