У Києві відкривається резиденція Святого Миколая

У Києві відкривається резиденція Святого Миколая

Фото
Укрінформ
З 1 грудня у Великій лаврській дзвіниці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника для киян та гостей міста запрацює резиденція Святого Миколая.

У резиденції гості можуть відвідати кабінет Святого Миколая та поспілкуватись з ним, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Києві відкривається резиденція Святого Миколая / Фото: Худякова Олена. Укрінформ

Крім того, відвідувачі можуть побувати в "Альтанці бажань" та написати лист Святому Миколаю, також здійснити відеоподорож стежками Миколая Чудотворця.

Гості зможуть познайомитись з унікальними творчими роботами близько ста майстрів з України, Грузії, Ізраїлю різної техніки виконання. До того ж можна буде побачити виставкові роботи "Музею на крилах" з міста Кремінна Луганської області.

Також особливістю цьогорічної резиденції святого Миколая стане представлення містечка янголів – Міжнародної виставки авторських ляльок "Янголи, ті... що завжди поруч". Презентація проекту відбулося у листопаді 2018 року в Тбілісі.

Читайте також: У Запоріжжі встановлюють 23-метрову новорічну ялинку

Цікавою новинкою є вишитий QR-код резиденції, а її родзинкою буде локація від кінокомпанії Kazka Production – декорації з фільму Тільки Диво / Only a Miracle.

Резиденція Святого Миколая працюватиме з 1 по 25 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-