На Інститутській проводять слідчий експеримент у справі

На Інститутській проводять слідчий експеримент у справі "чорної роти Беркуту"

Укрінформ
Слідчий експеримент на вулиці Інститутській у Києві, для чого тимчасово демонтували меморіал Героям Небесної сотні, проводиться у рамках справи "чорної роти Беркуту".

Про це на брифінгу заявив прокурор Управління спецрозслідувань ГПУ Олексій Донський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вперше ці слідчі експерименти, які проводяться зараз, вони були проведені ще в період березня — липня 2014 року, по гарячих слідах. Цей слідчий експеримент, який зараз проводиться, проводиться у зв'язку з отриманням нових відеоматеріалів, у зв'язку із уточненням певних даних, які ми отримали під час судового процесу по справі "чорної роти Беркуту". Тобто ця необхідність виникла саме у зв'язку із новими матеріалами", - сказав Донський.

Читайте також: Затримали снайпера, який стріляв у активістів під час Революції Гідності

Як повідомлялося, у Києві тимчасово демонтували меморіал Героям Небесної сотні по вулиці Інститутській, аби дати змогу правоохоронцям провести слідчі експерименти.

Стелу повернуть на місце після завершення слідчих експериментів, які мають встановити, звідки силовики розстрілювали демонстрантів 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-