Студентка вибачилась за звинувачення Варченка у домаганнях

Студентка вибачилась за звинувачення Варченка у домаганнях

Укрінформ
Київська студентка Наталія Бурейко перепросила та видалила попередні дописи із звинуваченнями щодо співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях.

Про це вона написала у Facebook.

"Мені дуже соромно. Я, Бурейко Наталія, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченка в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не усвідомлюючи своїх дій", – написала студентка.

Бурейко наголосила, що не мала ніяких підстав вважати, що їй погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший.

"Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини. Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань. Я приношу свої вибачення Олександру Варченко і членам його сім'ї", - зазначила вона.

При цьому студентка попросила припинити журналістів непокоїти її та родину Варченка і додала, що "подальших коментарів не буде".

Як повідомляв Укрінформ, у Нацполіції 8 листопада заявили, що правоохоронці розпочали перевірку щодо звинувачень Варченка у домаганнях до студентки.

Читайте також: Поліція почала перевірку щодо звинувачень Варченка у домаганнях

Раніше Бурейко повідомила у Facebook, що заступник начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко нібито домагався до неї.

Сам Варченко відкинув ці звинувачення.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-